T-Mobile Introduceert Abonnement Met Onbeperkt Internet

T-MobileT-Mobile heeft een nieuw mobiel abonnement geïntroduceerd, waarbij de klant toegang krijgt tot onbeperkte mobiele internet. Wel wordt de maximale videokwaliteit beperkt, zo heeft het bedrijf zojuist bekendgemaakt.

Het “Oneindig Online-abonnement” kost 90 euro per maand. Hiervoor krijg je oneindig dataverkeer op een smartphone of tablet, dat ook kan worden gebruikt om te “tetheren“. Hierdoor kan je de internetverbinding gebruiken op bijvoorbeeld je laptop. Aan tethering zit een maximum limiet van 20 GB verbonden. Ook krijg je 2GB data die kan worden gebruikt voor roaming in het buitenland binnen de EU.

T-Mobile past wel de streaming kwaliteit van video’s aan, naar “minimaal 480p”. Op deze manier wil T-Mobile voorkomen dat het netwerk van de provider overbelast.

T-Mobile zegt dat er in de toekomst meer abonnementen met onbeperkt internet zullen worden geïntroduceerd. T-Mobile wil zijn merk “herpositioneren” en meer te laten lijken op de succesvolle Amerikaanse tak van T-Mobile.

T-Mobile moet het onder andere opnemen tegen de Zorgeloos Premium Plus-abonnement van KPN. Dit abonnement geeft gebruikers 20GB mobiele data voor 99 euro per maand. Ook kunnen gebruikers onbeperkt bellen en sms’en in de EU, VS en Canada. Vodafone heeft een vergelijkbaar abonnement voor 89 euro per maand. Dit Black-abonnement geeft gebruikers 25GB data in het binnenland en 2GB data in het buitenland.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.