PayPal Straks Niet Meer Beschikbaar Voor Windows Phone, BlackBerry en Amazon Kindle

PayPal mobile appPayPal heeft laten weten te stoppen met de productie van de PayPal-app voor Windows Phone, BlackBerry en Amazon Kindle. Het publiek van deze platformen is simpelweg te klein.

Volgens een recent onderzoek hebben Android en iOS maar liefst 97 procent van de markt in handen. PayPal wil zich nu alleen focussen op deze platformen, omdat het de moeite niet waard is om apps te ontwikkelen en bijhouden voor andere platformen die samen slechts goed zijn voor 3 procent van de markt.

Het was een moeilijke beslissing om te stoppen met het ontwikkelen van de app voor deze platformen. Maar wij geloven dat het de juiste keuze is, waardoor wij onze resources beter kunnen inzetten voor het creëren van de beste beleving voor onze gebruikers.” – Joanna Lambert (PayPal)

Vanaf 30 juni kunnen gebruikers van een Windows telefoon, BlackBerry of Amazon Kindle Fire geen gebruik meer maken van de PayPal-app. Wel kunnen gebruikers van deze toestellen gewoon betalingen doen via de mobiele site van PayPal. 

via [geekly]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.