Motorola RAZR krijgt Android 2.3.6

We schreven al dat de Motorola RAZR in het tweede kwartaal een update krijgt naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Voor het zover is, is er nu een update naar Android 2.3.6. Op dit moment is de Gingerbread-update er alleen nog maar voor RAZR-bezitters in Frankrijk, Italië, Spanje en Engeland. De verwachting is dat de rest van Europa de komende weken de update ook kan verwachten. De update zorgt ervoor dat de firmware naar SPU15 gaat. Verder is de interface wat veranderd en kan de RAZR nu automatisch foto’s en video’s uploaden naar de pc als je hem daaraan koppelt.


Om de update te downloaden ga je naar settings, klik op ‘about phone’, selecteer ‘systeem updates’ en klik op download. Motorola raadt het aan om de batterij voor meer dan de helft vol te hebben en de update binnen te halen via Wi-Fi. De volledige lijst met veranderingen kun je hier vinden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.