Samsung Verkoopt Voor Het Einde Van Deze Maand 25 Miljoen Galaxy S7-toestellen

Samsung-Galaxy-S7-en-Galaxy-S7-EdgeDe Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge van de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung doen het erg goed. De smartphones verkopen zelfs zo goed dat het 25 miljoenste exemplaar voor het einde van deze maand over de toonbank zal gaan. Dit meldt een Koreaanse persbureau.

Samsung lanceerde de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge begin april. Eerder werd al bekend dat van de Galaxy S7 tien miljoen exemplaren waren verkocht. Met de huidige cijfers verkoopt de Galaxy S7-serie beter dan zijn voorgangers, de Galaxy S6 en Galaxy S7. Het succes is volgens Koreaanse media te danken aan drie dingen. De kwaliteit van de smartphones is uitstekend, Samsung is een agressieve marketingcampagne gestart en de toestellen zijn eerder op de markt gekomen dan in voorgaande jaren.

Het uiterlijk van de Galaxy S7 en de Galaxy S6 verschillen niet zoveel van elkaar. Toch zijn er een paar belangrijke wijzigingen doorgevoerd die consumenten lijken de waarderen. Zo is de smartphone krachtiger, is de behuizing stof- en waterdichtheid, is er een microSD-kaart-slot aanwezig om de opslagruimte mee uit te breiden en is er een snellere en betere camera aanwezig.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.