Lancering Samsung Galaxy S3 in april

De baas van de Chinese divisie van Samsung, Kim Young-ha, heeft op het Samsung Forum 2012 aangekondigd dat Samsung overweegt om de release van de Samsung Galaxy SIII te verplaatsen van mei naar april. Dit omdat ze een hoge verwachting hebben wat betreft de verkoop in China.

Er gaan al enige tijd verschillende geruchten en afbeeldingen van de Galaxy S3 rond over het internet en daarom is het belangrijk om nu eens een officieel geluid te horen uit kamp Samsung. Zo weten we nu dankzij Young-ha 100% zeker dat het om de Samsung Galaxy S3 gaat en dat de release in april zal zijn (met uitloop naar mei).

Er bestaat een mogelijkheid dat Samsung eerst een 4G LTE-versie zal presenteren, deze is dan bestemd voor de Amerikaanse markt. Dit zou wel raar zijn aangezien de VS bij de verkoop van de Galaxy SII, pas maanden na de rest van de wereld aan de beurt was. Samsung wil dit blijkbaar rechttrekken met de lancering van de S3.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.