Sony Tablet P en S krijgen volgende maand ICS

De Sony Tablet P en S krijgen volgende maand een update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Dat heeft Sony vandaag bekendgemaakt. Als de twee tablets over ICS beschikken kunnen er meteen vanaf het lockscreen foto’s worden gemaakt. Bezitters van een Tablet S of Tablet P die ook een blu-ray recorder van Sony hebben, kunnen die na de update met hun tablet bedienen. Dat kan met de app Recopia. Behalve bedienen kun je er ook opgenomen content mee bekijken in je thuisnetwerk.

Met de update krijg je ook Small Apps meegeleverd. Daarmee kun je een afstandsbediening, een rekenmachine of browser bovenop een andere app laten draaien. Japan is als eerste aan de beurt om de update naar Android 4.0 te krijgen. Het kan dus nog wel even duren voordat Nederland aan de beurt is. Ook heeft Sony laten weten dat er een nieuwe uitvoering van de Tablet P komt die alleen over WiFi beschikt. Die moet rond 21 april te koop zijn voor zo’n 500 euro.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.