Wileyfox Presenteert Drie Betaalbare Spark-smartphones

Wileyfox SparkHet merk Wileyfox heeft drie nieuwe smartphones geïntroduceerd voor in de Spark-serie. De toestellen beschikken niet over high-end specificaties, maar krijgen wel een betaalbare adviesprijs mee.

Wileyfox is een relatief nieuw merk, maar de 5-inch Swift-smartphone van het bedrijf deed het erg goed. Wileyfox hoopt opnieuw met succes smartphones te lanceren en heeft zojuist drie nieuwe smartphone geïntroduceerd op een eigen evenement in Londen. De smartphones komen op de markt onder de namen Spark, Spark+ en de Spark X. Alle drie de toestellen draaien op CyanogenOS 13, gebaseerd op Android 6.0.1.

De Spark is met een adviesprijs van €119,99 de goedkoopste van de drie. De smartphone beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,3GHz MediaTek MT6735 quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera, een 2200 mAh accu en ondersteuning voor dualSIM en 4G. De Wileyfox Spark weegt 136 gram en meet 143 x 70 x 9mm.

De Spark+ beschikt grotendeels over de zelfde specificaties, maar is voorzien van 16GB opslagruimte, 2GB werkgeheugen en een 13 megapixelcamera. De Spark+ krijgt een adviesprijs mee van €149,99.

De specificaties van de Spark X zijn het zelfde als die van de Spark+, maar heeft een grotere 3000 mAh accu en een groter 5,5-inch display. De resolutie is het zelfde. De Wileyfox Spark X gaat over de toonbank voor € 169,99.

Het is vanaf nu mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de nieuwe smartphones van Wileyfox. De toestellen worden vanaf 12 juli geleverd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.