Samsung bevestigt uitstel ICS voor Galaxy Note

Een paar dagen geleden schreven we al dat de Galaxy Note pas in het tweede kwartaal van het jaar een update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) zou krijgen. Nu heeft Samsung het nieuws zelf ook bevestigd. Wanneer het precies zo ver is, kan Samsung niet zeggen, maar het moet dus ergens tussen 1 april en 30 juni zijn. Om het wachten te verzachten, komt Samsung met een Premium Suite.

De Premium Suite bevat verschillende apps en features die speciaal zijn bedoeld voor de Note in combinatie met de S-Pen. Zo krijg je Shape Match en Formula Match. Die twee toepassingen maken het mogelijk om geometrische vormen te corrigeren en te digitaliseren. Verder zit in de Premium Suite ook nog de app My Story. Die maakt het mogelijk om zelf gepersonaliseerde kaarten te maken. Tot slot komt er ook nog een speciaal level van de vandaag gelanceerde Angry Birds Space.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.