“Zo Zien De Nexus-smartphones Van 2016 Er Uit”

Nexus-Sailfish-Marlin-RenderEen ontwerper heeft op basis van betrouwbare bronnen binnen de industrie een render ontworpen van de Nexus-toestellen van 2016. HTC is verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van deze toestellen, maar het design lijkt niet op het gebruikelijke ontwerp van HTC.

Elk jaar werk Google samen met een smartphonefabrikant, om een nieuwe Nexus smartphone of tablet op de markt te brengen. Dit jaar zal Google volgens de geruchten samenwerken met de Taiwanese fabrikant HTC die verantwoordelijk zou zijn voor de productie van twee smartphones. Op basis van bronnen heeft de website Android Police een render laten ontwerpen, waaruit we kunnen opmaken dat de smartphone niet het gebruikelijke “HTC-ontwerp” krijgt.

Het ontwerp is gebaseerd op “betrouwbare bronnen” en eerdere geruchten, waardoor kleine details zoals de positie van de knoppen en de afmetingen van het toestel dus kunnen afwijken. Volgens Android Police is er geen HTC logo aanwezig en wel een Google logo, waardoor de geruchten dat Google de controle overneemt blijken te kloppen. Beide smartphones met de codenaam “Sailfish” en “Marlin” krijgen volgens de bron het zelfde design met een aluminium behuizing. In het midden aan de achterkant zien we een vingerafdrukscanner en de camera steekt niet uit. Het enige verschil in ontwerp is het schermformaat. Uiteraard moeten we wachten op de officiële renders voordat we dergelijke berichten kunnen bevestigen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.