HTC One serie 2 april te koop in Duitsland

HTC wil dit jaar minder toestellen op de markt brengen en de toestellen die het op de markt brengt moeten zo goed mogelijk zijn. Dit jaar ligt de nadruk op de One serie; de One X, One S en One V. De Taiwanezen gaven bij de bekendmaking op het Mobile World Congres in februari al aan dat ze de nieuwe serie in het tweede kwartaal op de markt wil brengen. Als eerste kwam het nieuws naar buiten dat Engeland de toestellen vanaf 5 april in de winkels kon vinden.

Nu is het de beurt aan onze oosterburen. In Duitsland liggen de drie vanaf 2 april in de winkels; dat is dus al volgende week. Behalve in Duitsland zijn de toestellen ook in Oostenrijk en Zwitserland vanaf die datum te koop. De One X is simlockvrij te koop voor 599 euro, terwijl de S en V voor respectievelijk 499 euro en 299 euro te koop zijn.

De One X is voor HTC het vlaggenschip voor 2012. Het heeft een quad-core Tegra 3 processor aan boord en het scherm is 4.7 inch groot. Een stapje daaronder bevindt zich de One S (eerste foto). Die heeft een dual-core processor Snapdragon S4 chip en een 4.3 inch Super AMOLED scherm. De One V (tweede foto) tenslotte is het instapmodel. Dit toestel heeft een 1 GHz single-core processor en een 3.7 inch scherm. Alle drie draaien ze op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en zijn het de eerste toestellen van HTC die Sense 4.0 hebben.

Het is nog onduidelijk wanneer de drie in Nederland te koop zijn, maar met de komst in Engeland en Duitsland volgende week kan dat vast niet lang meer duren.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

4 Reacties

  1. Eelco Bouwman schreef:

    HTC komt uit Taiwan en niet uit Zuid-Korea. Zoals in de eerste alinea wordt beweerd. Samsung komt uit Zuid-Korea.

  2. Eelco Bouwman schreef:

    Verder iets bekend over Nederland? Vodafone zegt week 14 dus dat zou ook aankomende week moeten zijn. Zit al op de one x te wachten namelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.