Google Play Movies nu ook in Frankrijk

Naast Google Play, de oude Market, zijn er nog meer dingen die Google aanbiedt voor de Android-telefoons en tablets. Zo heb je nog Play Books, Play Music en Play Movies. Het grote nadeel daarvan is dat die laatste drie niet in Nederland beschikbaar zijn. Maar het is wel weer een stapje dichterbij gekomen. Sinds vandaag heeft Frankrijk ook de beschikking over Play Movies. Tot nu toe kon dat alleen in de VS, Engeland, Canada en Japan. Google moet namelijk per land de rechten hebben om de films te mogen verspreiden.

Hetzelfde geldt ook voor Music en Books. Zo is Books alleen beschikbaar in de VS, Engeland, Canada en Australië. Music is zelfs alleen te gebruiken in de Verenigde Staten. Het aanbod van Play Movies in Frankrijk bevat (logisch) meer Franse films dan de Amerikaanse database. Het enige nadeel is dat je toestel niet geroot mag zijn, anders lukt het niet om films te kijken op je smartphone of tablet.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.