HTC Butterfly 2 op komst, uitgelekte foto’s van frontpanelen

In de tijd dat we nog steeds wachten op het uiterlijk van de HTC One Max, lijkt het erop dat het Taiwanese bedrijf zich ook bezighoudt met andere toestellen. Volgens een gerucht van ePrice is het bedrijf bezig met een nieuwe generatie van de Butterfly. Vooral in Azië is de HTC Butterfly succesvol geweest, wat het ontwikkelen van een tweede versie logisch maakt.

De eerste HTC Butterfly werd vorig jaar onthuld en werd in de VS bekend als DROID DNA. De specs van die telefoon waren prima in orde, zelfs voor de normen van vandaag. Denk aan een 1,5 GHz quad-core Qualcomm processor, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen.  Tel daarbij op een 5.0-inch display en een 8 megapixel camera. Een paar maanden terug kreeg de HTC Butterfly een update in software naar Android 4.2. Dit toestel is pas in mei naar Nederland gekomen. Voor mensen die de Butterfly interessant vinden, kan er bijna beter gewacht worden op de HTC Butterfly 2.

HTC-Butterfly-2De tweede versie van de Butterfly zal naar verwachting pas eind januari 2014 verkrijgbaar zijn. Volgens de geruchten waarbij al enige specificaties genoemd werden, zal de Butterfly 2 een 5.2-inch scherm met 1920×1080 pixels bevatten. Het toestel zal vermoedelijk ook voorzien worden van een Snapdragon 800 processor en het lijkt erop dat het toestel waterproof zal zijn. Maar het lijkt erop dat HTC van plan is om meer te doen, dan enkel een actualisatie van de specs. Uitgelekte foto’s van de vermeende frontpanelen, zijn uitgevoerd in de kleuren wit, zwart en blauw. Het toestel zelf krijgt dus ook ‘refresh’ mee. Klinkt goed al bij al.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.