Samsung Waarschuwt Voor Tekorten Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 zilverDe Galaxy Note 7 ligt nog niet eens in de winkels, maar de vraag naar de phablet is zo groot dat Samsung nu al waarschuwt dat tijdelijk tekorten kunnen ontstaan. De Galaxy Note 7 gaat op 2 september in de eerste landen in de verkoop, in de Benelux is de phablet pas vanaf 9 september verkrijgbaar.

Conor Pierce van Samsung UK en Ierland, laat tegenover Cnet weten dat de voorbestellingen van de Galaxy Note 7 alle verwachtingen overtreffen en de records van eerdere Galaxy Note-toestellen verbreken. Hierdoor is Samsung genoodzaakt om limieten te gaan instellen op het aantal toestellen dat in de voorverkoop beschikbaar is. Op deze manier kan Samsung garanderen dat iedereen die een pre-order plaatst de Galaxy Note 7 ook daadwerkelijk op tijd zal ontvangen.

Samsung liet eerder al weten dat de lancering van de Galaxy Note 7 in de Benelux met één week is uitgesteld naar 9 september. Ook in Rusland, Oekraïne en Maleisië moeten consumenten een week langer wachten.

De Galaxy Note 7 beschikt onder andere over een 5,7-inch Edge-display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 64-bit octacore-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3500 mAh accu, een vingerafdrukscanner, een irisscanner, een USB-C-poort, een waterdichte behuizing met IP68-certificering, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. In China komt ook een versie met 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en dualSIM-ondersteuning op de markt.

De Galaxy Note 7 krijgt een adviesprijs mee van 849 euro en is verkrijgbaar in de kleuren ‘Blue Coral’, ‘Silver Titanium’ en ‘Black Onyx’.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.