Lumigon T3 Met Nachtcamera Binnenkort In Nederland Te Koop

lumigon t3De Lumigon T3 is vanaf eind augustus voor 819 euro te koop bij de Media Markt. Voor deze prijs krijg je een smartphone met mid-range specificaties en een ingebouwde nachtcamera.

De Lumigon T3 beschikt over een 4 megapixel sensor die infraroodlicht opvangt. Met deze sensor kan je foto’s maken die je met een normale smartphonecamera niet kunt nabootsen. Zo kan je dankzij de twee ingebouwde infraroodlampjes die als flitser dienen nachtfoto’s maken.

Naast de nachtcamera heeft de smartphone ook een normale 13 megapixel camera en een 5 megapixel camera voor het maken van selfies. De Lumigon T3 heeft een zwarte roestvrij stalen behuizing, weegt 148 gram en is voorzien van een 4,7-inch HD AMOLED-display.

lumigon t3

Onder het scherm zit een vingerafdrukscanner en intern vinden we een MediaTek Helio X10- chipset, 3GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en ruimte voor twee SIM-kaarten. De smartphone draait op een vrijwel kale versie van Android 6.0 (Marshmallow).

Vanaf eind deze maand is de Lumigon T3 exclusief verkrijgbaar bij de Media Markt. 819 euro voor de bovengenoemde specificaties is naar onze mening echter wel erg veel geld.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.