Video Opgedoken Van BlackBerry Priv Met Android 6.0

BlackBerry_PrivOp het internet is een video opgedoken van de BlackBerry Priv met Android 6.0 (Marshmallow). De BlackBerry Priv is de eerste BlackBerry-smartphone met het Android-besturingssysteem en zal nu naar verwachting zeer snel een update ontvangen naar Android 6.0.

Ongeveer drie maanden geleden heeft BlackBerry al aangegeven dat de BlackBerry Priv een Marshmallow-update zal ontvangen. Een releasedatum heeft de fabrikant echter niet bekend gemaakt. Doordat er nu een video is gelekt waarop we de BlackBerry Priv zien met de Marshmallow-update, gaan wij ervan uit dat BlackBerry vrij ver is met de ontwikkelingen van de update en dat deze snel zal worden uitgerold.

Android 6.0 brengt onder andere stabiliteistverbeteringen, bugfixes en een aantal nieuwe functies met zich mee. Een van deze nieuwe functies is “Permissies“, waarmee gebruikers per app de rechten kunnen instellen. Een andere interessante functie is “Doze“, een functie die voor een langere accuduur moet zorgen.

De BlackBerry Priv beschikt over een 5.4-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 64-bit Snapdragon 808 Hexa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 18 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, een 3410mAh accu, een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord met trackpad en ondersteuning voor LTE, GPS en Bluetooth 4.1.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.