Lenovo Introduceert Lenovo B En Lenovo C2 Power In Nederland

Lenovo C2 PowerDe Chinese fabrikant Lenovo zal twee nieuwe budget-smartphones uitbrengen in Nederland. Het gaat om de Lenovo B en Lenovo C2 Power die een adviesprijs meekrijgen van 99 euro en 149 euro.

De Lenovo B krijgt een adviesprijs mee van 99 euro en beschikt onder andere over een 4,5-inch display met een resolutie van 800×480 pixels, een 1GHz MediaTek quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 2000mAh accu. Ook is er ondersteuning voor dualSIM, 4G, Bluetooth, GPS en FM-Radio aanwezig. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow).

De Lenovo C2 Power krijgt een adviesprijs mee van 149 euro en is iets krachtiger. Zo beschikt de smartphone over een 5-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, dualSIM-ondersteuning en een 3500mAh accu. Ook de C2 Power draait op Android 6.0 (Marshmallow).

Beide toestellen zijn onder andere te bestellen bij CoolBlue en Mobiel.nl.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.