Facebook Introduceert “Facebook Workplace” Voor Zakelijke Toepassingen

Facebook WorkplaceFacebook heeft Workplace geïntroduceerd. Workplace is speciaal gemaakt voor bedrijfsmedewerkers en biedt verschillende communicatiemogelijkheden in diverse varianten aan.

Met Facebook Workplace is het mogelijk om News feeds te lezen, groepen aan te maken en content te delen, maar er is ook toegang tot een dashboard voor analyses en applicaties waarmee bedrijven Workplace binnen hun IT-systemen kunnen opnemen.

Gebruikers krijgen onbeperkte opslag van files, foto’s en video, een onbeperkt aantal groepen en teams, live video streaming, monitoring tools voor IT-afdelingen, één op één ondersteuning voor administratie, beveiligde samenwerking tussen verschillende bedrijven, single sign-on (SSO) support en integratie met G Suite, Okta, OneLogin, Ping en Windows Azure AD.

Facebook heeft ook het Workplace Partner Program gelanceerd. Dit is een groep van organisaties die het pakket verder kunnen distribueren. Hierdoor is het mogelijk voor bedrijven om ook met andere partners dan Facebook gebruik te maken van het zakelijke aanbod.

Bedrijven betalen per actieve gebruikers 3 dollar per maand. Bedrijven met meer dan 1000 medewerkers betalen 2 dollar per maand en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers betalen slechts 1 dollar. Non-profit organisaties en onderwijsinstellingen hoeven niks te betalen. De eerste drie maanden kan een bedrijf gratis gebruik maken van Workplace. 

via [telecompaper]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.