Modulaire Smartphone Fairphone 2 Krijgt Een Nieuwe Behuizing

Fairphone 2 behuizingDe Fairphone 2, een toestel van Nederlandse makelij, krijgt een nieuw ontwerp. De fabrikant van de modulaire smartphone heeft namelijk een nieuwe behuizing ontworpen.

De eerste Fairphone is ontworpen uit onderdelen die op eerlijke wijze zijn vervaardigd, met respect voor mensenrechten en het milieu. Dit idee sloeg aan en ondertussen is er al een tweede Fairphone op de markt gebracht. Deze Fairphone 2 krijgt nu een nieuwe behuizing die de smartphone als geheel dunner moet maken. Ook is het gemakkelijker om de smartphone vast te houden.

Het is voor ons een manier om de telefoon te updaten zonder een nieuwe te hoeven maken“, aldus mede-oprichter Miquel Ballester. “Een van de belangrijkste doelen van de Fairphone 2 was om de levensduur van het product te verlengen, en deze nieuwe behuizing past bij dat doel.

De Fairphone 2 met de nieuwe behuizing is nu te bestellen voor 525 euro, maar wordt pas halverwege december geleverd. De behuizing zal later ook los te koop worden aangeboden voor 30 euro.

Fairphone 2

Fairphone werkt momenteel ook aan een nieuwe cameramodule, maar hier wil de fabrikant nog niks over kwijt.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.