Samsung Komt In Europa Met Galaxy Note 7-update Die Acculading Limiteert

samsung-galaxy-note-7Samsung zal op 31 oktober een update uitrollen voor de Galaxy Note 7-gebruikers in Europa. Deze update moet de acculading van de phablet beperken tot maximaal 60 procent.

Samsung rolt de update uit voor mensen die geen gehoor geven aan de terugroepactie. Er nog steeds een hoop gebruikers met een Galaxy Note 7, ondanks dat er een kleine kans bestaat dat de accu in de phablet vlam vat tijdens het opladen. Door de maximale capaciteit van de accu te beperken is het risico minder groot dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren.

CNET meldt op basis van een persbericht van Samsung dat twee derde van de in Europa verkochte toestellen zijn teruggestuurd, maar hoeveel exemplaren er nog in omloop zijn is niet bekend. Het is ook niet bekend of de meeste gebruikers er bewust voor kiezen om te phablet te houden of dat ze simpelweg niet op de hoogte zijn van de accu-problemen.

Samsung kan niet beloven dat de update de problemen met de accu volledig zal verhelpen, maar er zijn nog geen gevallen bekend waarbij de accu vlam vatte nadat de gebruiker deze beveiligingsupdate had geïnstalleerd. Samsung heeft deze update eerder al in Zuid-Korea en Australië uitgerold.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.