Samsung Start Uitrol Android 6.0 (Marshmallow) Voor Galaxy S5 Mini

Galaxy-S5-MiniSamsung is onverwachts begonnen met de uitrol van Android 6.0.1 (Marshmallow) voor de Galaxy S5 mini. Op dit moment komt de update alleen binnen in Rusland, maar naar verwachting zal de update later in meer landen te downloaden zijn.

De Galaxy S5 mini is een kleinere en goedkopere uitvoering van de Galaxy S5, die Samsung meer dan twee jaar geleden officieel heeft aangekondigd. Een Marshmallow-update voor deze smartphone hadden veel mensen dan ook niet meer verwacht. Toch lijkt deze update er nu wel te komen, aangezien gebruikers in Rusland de update nu binnenkrijgen.

De update met versienummer MMB29M.G800HXXU1CPI5 is 800MB groot en is over-the-air te downloaden. Na de update moet de smartphone een stuk veiliger zijn. Ook moet de accuduur er flink op vooruitgaan.

De Galaxy S5 mini beschikt over een 4,5 inch AMOLED-display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 1.4 GHz quad-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2,100mAh accu, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2,1 megapixel camera aan de voorkant.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.