Google Pixel Nu Ook In Nederland Te Koop

Google-Pixel-XLDe Google Pixel is nu te koop bij Nederlandse retailers, maar helaas zijn nog niet alle uitvoeringen beschikbaar. Zo is het momenteel alleen mogelijk om de zwarte uitvoering met 32GB opslagruimte te kopen.

Google heeft niet al te lang geleden de Pixel en de Pixel XL geïntroduceerd. Deze 5- en 5,5-inch toestellen beschikken onder andere over een Snapdragon 821-processor, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, 32GB of 128GB opslagruimte, 4GB werkgeheugen, een vingerafdrukscanner en NFC-ondersteuning. De Pixel heeft een Full HD-resolutie en een 2770 mAh accu, terwijl de Pixel XL is voorzien van een QHD-resolutie en een 3450 mAh accu. Beide toestellen draaien uiteraard op Android 7.1 (Nougat).

Het is nog niet bekend wanneer en voor hoeveel Google de smartphones officieel in Nederland zal lanceren, maar in Duitsland krijgt de Pixel met 32GB opslagruimte een adviesprijs mee van 759 euro. De Pixel XL met 128GB opslagruimte is de duurste uitvoering en kost 1009 euro.

De Nederlandse webwinkel Belsimpel geeft aan dat ze de zwarte uitvoering van de Pixel met 32GB opslagruimte op voorraad hebben voor 799 euro. Het gaat hierbij om geïmporteerde toestellen, aangezien Google de smartphone zelf nog niet officieel in Nederland heeft uitgebracht.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.