Hoe Jij Een Passend en Goedkoop SIM-only Abonnement Kan Kiezen

SIM-Only-simkaartenJe hoort het iedereen zeggen; met een sim only abonnement bel, sms en internet je super goedkoop! In dit artikel leggen wij je uit, hoe ook jij kan profiteren van lage maandlasten en niet voor verrassingen komt te staan met hoge telefoonrekeningen.

Stap 1:
Bekijk eerst wat je maandelijkse behoefte is aan belminuten en internet mb’s. Dit kun je gemakkelijk doen door het gemiddelde verbruik te pakken van de laatste 3 maanden.

Stap 2:
Raadpleeg een vergelijk website om een goede vergelijking te maken tussen de vele aanbieders. Klik hier voor een goede website met een gemakkelijk overzicht van alle sim only abonnementen.

Stap 3:
Kies voor nummerbehoud en stap gemakkelijk over. Op deze manier hoef je na het bestelproces niets meer te regelen. Elke sim only provider heeft een soort van “overstapservice”. Hierdoor is het erg gemakkelijk om over te stappen naar een nieuwe aanbieder met een nieuw abonnement.

Stap 4:
Toch liever een abonnement met een nieuwe mobiele telefoon? Bekijk dan andere abonnementen met een toestel. Ook hiervoor kun je stap 1 uitvoeren. Je moet dan wel opzoek naar een geschikt toestel met die voldoet aan je wensen.

Stap 5:
Schrijf de datum op in je agenda wanneer je gaat overstappen. Op deze datum moet je van simkaart wisselen en kan ook jij goedkoop bellen!

Overstappen van mobiel abonnement is vandaag de dag niet zo moeilijk meer. Iedereen kan gemakkelijk overstappen. Het is altijd goed om even om je heen te vragen wie wat gebruikt en welke bevindingen ze ermee hebben. Op deze manier is de kans dat het gaat bevallen een stuk groter.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.