“Spotify Straks Nog Maar 3 Maanden Gratis Te Gebruiken”

spotifySpotify stapt langzaam af van de gratis optie om muziek te streamen. Volgens anonieme bronnen van Digital Music News kunnen leden van Spotify straks nog maar drie maanden gratis gebruik maken van de dienst.

Op dit moment kunnen Spotify gebruikers onbeperkt gratis muziek luisteren op Spotify. Wel krijg je af en toe reclame te zien zodat Spotify de kosten kan betalen. Bij de aanschaf van een abonnement krijg je geen reclame meer te zien. Door te lage inkomsten en te veel concurrentie wil Spotify echter van het gratis model afstappen en in het vervolg alleen maar abonnementen aan gaan bieden. Aldus de bron.

Huidige Spotify gebruikers kunnen nog 6 maanden gratis gebruik maken van Spotify, waarna een abonnement is vereist. Artiesten kunnen er voor kiezen om alsnog muziek gratis aan te bieden, deze nummers komen dan in een talentenplaylist te staan.

Momenteel heeft Spotify ongeveer 60 miljoen leden waarvan 15 miljoen betalende gebruikers. De platenlabels waarmee Spotify samenwerkt zijn echter niet tevreden met “slechts” 15 miljoen betalende gebruikers.

via [parool]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.