HTC Start Uitrol Android 7.0 Nougat Voor HTC One A9

HTC One A9De Taiwanese fabrikant HTC is in de Verenigde Staten begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de HTC One A9. Andere landen zullen naar verwachting snel volgen.

Bij de introductie van de One A9 liet HTC weten dat dit toestel binnen 15 dagen na de officiële lancering van Android 7.0 deze update ook zal ontvangen. Deze belofte heeft HTC niet waar kunnen maken, aangezien Android 7.0 in augustus al naar de Nexus-toestellen is uitgerold.

Gelukkig heeft HTC-medewerker Mo Vers laten weten dat de fabrikant zojuist eindelijk is begonnen met de uitrol van Android 7.0 voor de HTC One A9. De update komt als eerste binnen op toestellen in de Verenigde Staten, maar we verwachten dat de toestellen in Europa binnen enkele weken zullen volgen.

Android 7.0 (Nougat) brengt onder andere een verbeterde accuduur en vernieuwde notificaties met zich mee. Ook is er ondersteuning voor splitscreen toegevoegd, waarmee het mogelijk is om twee applicaties tegelijkertijd weer te geven. Dit is handig als je meerdere dingen tegelijk moet doen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.