Dit Jaar Toch HTC-smartphone Met Snapdragon 835

HTC U UltraHTC heeft tijdens de CES de HTC U Ultra aangekondigd. De HTC U Ultra is een vlaggenschip met nette specificaties, maar beschikt nog wel over een Snapdragon 821 processor van vorig jaar. In een interview heeft de CEO van HTC echter laten weten dat we later dit jaar wel HTC smartphones te zien krijgen met de nieuwste processor.

In een interview heeft Chialin Chang aangegeven dat het bedrijf van plan is dit jaar nog een premium toestel uit te brengen. Dit toestel zou wel aangedreven worden door de allernieuwste chipset. Chang heeft niet specifiek aangegeven dat het gaat om de Snapdragon 835, maar het is wel waarschijnlijk dat hij het over Qualcomm’s laatste chipset heeft. Deze chipset zal onder andere in high-end toestellen van Samsung worden gebruikt.

Wanneer HTC de nieuwe premium-smartphone zal introduceren is niet bekend. Wel zal de introductie waarschijnlijk pas na de lancering van de Galaxy S8 zijn, omdat de Snapdragon 835 processoren grotendeels zijn gereserveerd voor dit toestel.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.