Football Manager Handheld 2012 vanaf nu beschikbaar voor Android

Football Manager is zonder twijfel de populairste voetbalmanagementgame, maar eind vorig  jaar bleek er geen toekomst te zijn voor een Android game. Gelukkig bleek dat niet waar te zijn en is Football Manager 2012 vanaf nu beschikbaar voor Android smartphones en tablets.

Als je een echte fan van de game bent is het zeker de moeite waard om het spel te kopen, want het spel kost namelijk bijna 8 euro en dat is vrij prijzig.

Football Manager staat niet echt bekend om zijn prachtige graphics en dat hoeven we bij deze Android game ook niet te verwachten. Bij de wedstrijdmodus wordt de 2D-versie gebruikt die ook in andere games van Football Manager zaten.

In het spel kun je kiezen tussen competities van 12 verschillende landen, als je een club uit Nederland wil coachen kun je kiezen tussen de Eredivisie en de Jupiler League. Tussen de wedstrijden door kun je nieuws bekijken, spelers trainen, de opstelling van je team veranderen, scouts er op uit sturen en spelers kopen in de transfermarkt. Naast de standaard gamemode is er ook nog de speciale challenge-modus, in deze mode moet je als speler zijnde korte scenario’s afmaken.

De interface zit in het algemeen goed in elkaar, alles is heel duidelijk, maar soms kan het wel eens gebeuren dat je een speler op de verkeerde plek zet, omdat de interface niet altijd even gemakkelijk te gebruiken is. Ik heb de game zelf ook uitgeprobeerd en jammer genoeg is het beeld op mijn tablet niet helemaal gevuld, maar op mijn smartphone is het beeld wel volledig gevuld!

Screenshots:

Downloaden:

Football Manager Handheld 2012 is beschikbaar voor smartphones en tablets met Android 2.2 en hoger.

Klik hier om de app te downloaden (€7,99)

Bron: Androidworld

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.