“Samsung Produceert Meer Galaxy S8-toestellen Vanwege Verwachte Populariteit”

samsung-galaxy-s7-edge-koraalblauwSamsung zou de eerste batch van de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ een stuk groter maken dan de eerste batch van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Na een succesvolle lancering van de Galaxy S7-toestellen verwacht Samsung dat de Galaxy S8 nog populairder zal zijn.

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verbraken vorig jaar verschillende records. Samsung had toen 12 miljoen exemplaren gemaakt voor de eerste batch. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft zijn orders aan leveranciers voor de Galaxy S8-toestellen echter nog eens met 40% verhoogd, waardoor de eerste batch zal bestaan uit 17 miljoen exemplaren.

Vorig jaar was de Galaxy S7 Edge een stuk populairder dan de normale uitvoering van de Galaxy S7. Tussen de verkoopcijfers van de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ zal naar verwachting echter een stuk minder verschil zitten, omdat beide toestellen zijn uitgerust met een gebogen scherm. Samsung zou 10 miljoen order hebben geplaatst voor de Galaxy S8 en 7 miljoen voor de Galaxy S8+.

Samsung verwacht in totaal 60 miljoen Galaxy S8(+)-exemplaren te verkopen. Dat is een stuk meer dan de 48 miljoen Galaxy S7-toestellen of de 45 miljoen Galaxy S6-toestellen. Vermoedelijk zullen veel consumenten die oorspronkelijk de Galaxy Note 7 wilden aanschaffen nu de Galaxy S8+ kopen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.