NVIDIA Shield Tablet Ontvangt Android 7.0 (Nougat)-update

Nvidia-Shield-TabletNVIDIA is begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de NVIDIA Shield Tablet en de Shield Tablet K1. Android 7.0 brengt onder andere verbeterde notificaties en de multi-window functie met zich mee.

NVIDIA bracht de Shield Tablet in de zomer van 2014 op de markt, die toen nog draaide op Android 4.4 (KitKat). Bijna 3 jaar later ontvangt de tablet een update naar Android 7.0 (Nougat). Nougat is de nieuwste versie van Android en brengt een aantal nieuwe functies en een nieuw design met zich mee. De notificaties zijn volledig vernieuwd en geven de mogelijkheid om snel te reageren op chat-berichten. Ook zijn er functies voor multi-tasking toegevoegd en moet de accu langer meegaan.

De NVIDIA Shield Tablet beschikt onder andere over een 8-inch display met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, een Tegra K1 quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 6700 mAh accu, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

De update wordt nu uitgerold naar de Shield Tablet en de Shield Tablet K1. Om te controleren of de update al beschikbaar is op jouw tablet ga je naar: ‘Instellingen’–> ‘Over deze tablet’–> ‘Software-update’.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.