Android ICS update voor Xperia-toestellen

Op het weblog van Sony Ericsson is vandaag bekend gemaakt dat alle Xperia-toestellen van het jaar 2011 een Android ICS (Ice Cream Sandwich) update zullen krijgen. Sony gaf al eerder aan dat er hard gewerkt werd aan een Android ICS update, maar een exacte lijst met toestellen konden ze toen niet geven.

Ook vandaag werd er niet bepaald een lijst getoond met welke toestellen de update krijgen, maar wel werd er gezegd dat alle toestellen uit 2011 het nieuwe OS krijgen. “We kunnen bevestigen dat we de hele Xperia line-up van 2011 zullen updaten naar de volgende versie van Android, beter bekend als Android 4.0 of Ice Cream Sandwich.”, aldus Sony Ericsson op hun weblog.

Verder verklaarde de fabrikant: “We werken momenteel hard aan het samenvoegen van de huidige Xperia-ervaring met de nieuwe features van Android 4.0”. Toestellen als de Xperia Arc, Play en Ray zullen dus binnenkort op Android 4.0 draaien.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.