Maker Van Goedkoopste Smartphone Ter Wereld Opgepakt

Freedom 251Kennen jullie de Freedom 251, de “goedkoopste smartphone ter wereld” nog? De directeur van Ringing Bells, de ontwikkelaar van de Freedom 251 is gearresteerd op beschuldigingen van fraude.

De Freedom 251 is een smartphone die vorig jaar op de markt verscheen voor 251 roepies, omgerekend ongeveer €3,50. Dit riep bij de introductie van de smartphone gelijk al vragen op, want hoe is het mogelijk om een toestel zo goedkoop op de markt te brengen terwijl de smartphone gewoon is voorzien van een 4-inch display met een resolutie van 960×540 pixels, een 1.3GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte, een 8 megapixel camera en een 1450 mAh accu.

Freedom 251 smartphone

Als iets te goed lijkt om waar te zijn is het meestal ook niet waar. Mohit Goel, de directeur van Ringing Bells is namelijk opgepakt nadat een van de distributeurs de Freedom 251-toestellen nooit heeft ontvangen, terwijl hij er wel voor had betaald.

Volgens de politie zijn meer klachten binnengekomen over niet-geleverde telefoons en moet Mohit Goel zich voor de rechter verantwoorden. Is dit gewoon een foutje of is er meer aan de hand?

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Linda schreef:

    Zag dit vorig jaar al aankomen toen ik het las.

    Maar ja, ik ben dan ook slimmer dan 99.9% van de wereldbevolking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.