“Google Brengt Vernieuwde Versie Van Pixel Op De Markt”

Google PixelGisteren schreven we dat een klein gedeelte van de Google Pixel en Pixel XL problemen hebben met de microfoon. Google lijkt nu echter een vernieuwde versie van de smartphones op de markt te hebben gebracht, waarbij niet alleen de microfoon-problemen, maar ook enkele andere problemen zijn opgelost.

Sinds de lancering op 4 oktober zijn er onder andere accuproblemen, audioproblemen en problemen met de microfoon geconstateerd. De audioproblemen konden worden opgelost met een software-update, maar enkele andere problemen hebben te maken met de hardware.

Google lijkt nu een vernieuwde versie van de Pixel te hebben uitgebracht, want een nieuwe Pixel-eigenaar zag op de sticker met barcodes op de doos de tekst ‘Rev. B’. Het lijkt te gaan om een batch Pixel-exemplaren waarbij de audioproblemen meteen al zijn opgelost. Ook heeft een medewerker van Google al eens aangegeven dat de microfoonprobleem bij Pixel-toestellen die vanaf januari worden geproduceerd zijn verholpen.

Google Pixel Rev B

Waarschijnlijk heeft Google dus zowel softwarematig als hardwarematig verbeteringen doorgevoerd aan de nieuwste batch Pixel-toestellen. Google heeft zelf echter nog niets bevestigd over deze vernieuwde variant.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.