Samsung toont ICS premium suite voor Galaxy Note

Het is alweer een tijdje terug dat we schreven dat de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) update voor de Galaxy Note nog even op zich zou laten wachten. Wel was toentertijd een speciale Premium Suite ICS update beloofd aan de vele Note gebruikers. De Galaxy Note draait momenteel nog op Android 2.3 (Gingerbread) met natuurlijk de Samsung TouchWiz interface, maar niet voor lang meer als het aan Samsung ligt.

De Android 4.0 update krijgt ook een extra toevoeging mee, namelijk de Premium Apps Suite. Wat deze app suite precies mogelijk maakt kun je zien in de video hieronder.

Zoals je in de video kunt zien kun je na de update PDF bestanden bewerken en uploaden. Ook het maken van grafieken en vormen is een stuk eenvoudiger geworden. Ondanks het feit dat de Galaxy Note al erg uitgebreid was wat betreft het werken met de S-Pen, zijn er nog meer interessante apps bijgekomen bijvoorbeeld: Shape Match, Formula Match en My Story.

Men verwacht dat de Android 4.0 update (inclusief Premium Suite) ergens in het tweede kwartaal beschikbaar zal zijn. Samsung zelf heeft hier nog niks van bevestigd maar het feit dat deze video opduikt laat een beetje doorschemeren dat het niet lang meer zal duren.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.