Samsung Galaxy Note FE Verkoopt Goed

samsung galaxy note 7 FESamsung heeft in Azië onlangs een aangepaste versie van de Galaxy Note 7 op de markt gebracht. Ondanks de negatieve publiciteit van de Note 7, verkoopt de aangepaste Note FE erg goed.

Nadat verschillende Galaxy Note 7-toestellen in brand waren gevlogen, was Samsung genoodzaakt om de phablet van de markt te halen. Omdat het zonde is om de miljoenen overgebleven Note 7-toestellen gewoon in de prullenbak te gooien, heeft Samsung besloten om de onderdelen van de Note 7 te gebruiken om een aangepaste en vooral veilige variant van de Note 7 te maken. De zogeheten Note FE krijgt een lagere adviesprijs mee en is te koop in thuisland Zuid-Korea.

De Samsung Galaxy Note FE ligt sinds vrijdag in de winkels, maar binnen twee dagen was de phablet in veel plaatsen al uitverkocht. De Galaxy Note FE kost omgerekend ongeveer 600 dollar en is daarmee een stuk goedkoper dan de Note 7. De Note FE heeft een kleinere accu, maar een snellere processor. Ook beschikt de Note FE over de slimme assistent Bixby.

Exacte verkoopcijfers zijn er niet, maar volgens ingewijden verkoopt de Note FE in Zuid-Korea beter dan de Galaxy S8. Waarschijnlijk heeft Samsung de goede verkoopcijfers te danken aan de “op = op” promotie. Mensen kopen het toestel omdat ze weten dat deze niet meer terugkomt op de markt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.