Sennheiser Gaat Oordopjes Leveren Aan Samsung

Sennheiser-SamsungAudiospecialist Sennheiser heeft bekend gemaakt dat de fabrikant AMBEO 3D-oordopjes gaat leveren aan de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung. De AMBEO 3D-technologie moet zorgen voor beter geluid.

Op de IFA in 2016 introduceerde Sennheiser oordopjes met AMBEO 3D-technologie. Dankzij een speciaal algoritme moeten dergelijke oordopjes voor meer realistische geluidservaring zorgen. Dit is ideaal bij het gebruik van VR-brillen, het bekijken van films of het spelen van games. CEO Andreas Sennheiser heeft nu aangegeven dat ze graag samenwerken met Samsung zodat ze een grotere afzetmarkt kunnen bedienen met de 3D-oordopjes.

Sennheiser is al heel lang actief op de Zuid-Koreaanse markt en het bedrijf ziet dat de Zuid-Koreaanse consument erg “’tech-savvy” is. Dit is de reden waarom Sennheiser dit land kiest om nieuwe technieken te testen. Zo zouden nieuwe trends in de tech-wereld pas twee jaar later worden opgepikt in Europa.

Wat de gevolgen van deze samenwerking zijn voor de audio-fabrikant Harman International is niet bekend. Samsung heeft Harman vorig jaar overgenomen om de audiotechnologie van dit bedrijf te gebruiken. Zo worden bij de Galaxy S8 en Galaxy S8+ oordopjes van AKG meegeleverd. AKG is een submerk van Harman.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.