Archos gaming tablet komt eraan

Archos ziet kansen, kansen op het gebied van gaming tablets. Aan The New Economiste laat de CEO van Archos weten dat tablets de plaats van traditionele game consoles in zullen nemen, want de gewone game console heeft zijn langste tijd wel gehad. Hier kon hij deels wel eens gelijk in hebben want tablets worden steeds krachtiger en uitgebreider. Nu verwacht ik niet dat consoles helemaal zullen verdwijnen want we hebben altijd nog de echte die-hard gamers, die het gewoon niet gaan redden op een tablet.

Maar ok, verder met het nieuws. Archos is voornemens om een tablet uit te brengen, speciaal voor het gamen. Hoe deze precies vorm zal worden gegeven is niet bekend, hier wou de CEO van Archos ook geen uitspraken over doen. Wel weten we dat ze moeten gaan opschieten want ze zijn niet de enige fabrikant die hier brood in ziet.

Bron: Droid gamers

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.