Galaxy SIII verschijnt op Duitse Amazon

Duitse Techsite BestBoyz heeft vandaag ontdekt dat de Samsung Galaxy SIII al is opgedoken op de Duitse website van Amazon. Daaruit komen meteen een aantal specs naar voren waaronder een 12MP camera, wat opmerkelijk is aangezien er begin deze week op een Vietnamese site nog gemeld werd dat het om een 8MP camera zou gaan.

Verder wordt er gemeld dat de nieuwe Galaxy is voorzien van een 4,7-inch Super Amoled-scherm en 16GB intern geheugen.

 

 

Zoals het er nu uitziet wordt de Galaxy SIII 3 mei aangekondigd door Samsung. Deze smartphone zal voorzien zijn van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) met natuurlijk Samsung haar eigen schil, Samsung TouchWizz. Of de informatie op de site van Amazon allemaal klopt is maar net de vraag, vooral omdat ze ook al een prijs tonen van maar liefst 599 euro. Maar zolang het toestel nog niet uit is, blijft het toch gissen.

Samsung heeft al wel bevestigd dat alle afbeeldingen die op het internet zijn verschenen in de afgelopen maanden, nep zijn.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.