OnePlus Stopt Verkoop OnePlus 3T Als Voorraad Op Is

OnePlus 3T Midnight Black-editieOnePlus heeft aangekondigd dat het bedrijf zal stoppen met de verkoop van de OnePlus 3T zodra de huidige voorraad op is. Er zouden nog maar weinig toestellen op voorraad zijn. Een reden voor het stoppen van de productie is niet gegeven.

De OnePlus 3T is een verbeterde versie van de OnePlus 3 die voor €439 over de toonbank gaat. Wanneer OnePlus precies zal stoppen met de verkoop is niet duidelijk, maar de Chinese fabrikant zal in ieder geval geen nieuwe exemplaren produceren. Het besluit om te stoppen met de productie is opmerkelijk, aangezien OnePlus de 3T benoemt als meest succesvolle smartphone van het bedrijf.

OnePlus beloofde dat het bedrijf de OnePlus 3 en OnePlus 3T zijn blijven ondersteunen met updates. Gebaseerd op het updatebeleid van de OnePlus One, OnePlus 2 en OnePlus X, zijn de bezitters van de OnePlus 3T echter sceptisch over deze belofte.

OnePlus 5
OnePlus zal deze zomer de OnePlus 5 presenteren. OnePlus heeft al aangekondigd dat de smartphone beschikt over de Qualcomm Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner aan de voorkant.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.