Vermeende Teasers OnePlus 5 Tonen Achterkant en Introductiedatum

OnePlus 5 20 juniOp de Chinese website Weibo zijn twee vermeende teasers voor de OnePlus 5 opgedoken. Op deze teasers zien we de achterkant van de OnePlus 5 en de introductiedatum van de smartphone.

Eerdere geruchten spraken over een introductie van de OnePlus 5 op 15 juni. Op de bovenstaande teaser met de tekst “Save the date” zien we echter een kalender met een cirkel om de 20e. Het lijkt er dus op dat OnePlus de smartphone op 20 juni wil presenteren, inplaats van op de 15e.

Op de onderstaande teaser zien we de achterkant van de OnePlus 5. In de hoek van de smartphone zien we een horizontaal gepositioneerde dubbele camera. Eerdere gelekte foto’s en renders toonden echter een verticale dubbele camera in het midden van de achterkant. De gelekte teasers zijn afkomstig van anonieme bronnen, dus neem dit nieuws met een flinke korrel zout.

OnePlus 5 teaser

OnePlus heeft zelf al aangekondigd dat de OnePlus 5 beschikt over een Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Geruchten spreken verder over 6GB werkgeheugen, een 16 megapixel dual-camera en een 3300 mAh batterij.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.