Apple Valt Android Aan Met Nieuwe Video’s

Switch-to-iPhone-campagneApple heeft maar liefst acht video’s online gezet die Android-gebruikers moeten overhalen om een iPhone te kopen. Zo laten de video’s onder andere zien dat de iPhone veel stabieler en veiliger is. Of de boodschappen kloppen en of Android-gebruikers er gehoor aan geven is nog maar de vraag.

Mensen in Europa en in de Verenigde Staten kopen niet meer elk jaar een nieuwe smartphone, waardoor het moeilijker is geworden om nieuwe klanten aan te trekken. Ook Apple merkt dit en daarom is het Amerikaanse bedrijf gestart met een “Switch to iPhone” campagne die huidige Android-gebruikers moet overhalen om over te stappen op een iPhone.

In de video’s zien we steeds een vergelijking met “your phone” en de “iPhone”. Het bericht is duidelijk, er is vrijwel niks positiefs aan “your phone”, maar de “iPhone” is perfect. Zo is “your phone” traag, onstabiel en onveilig en is het bijvoorbeeld veel makkelijker om je muziek en foto’s te verplaatsen naar je iPhone.

De meeste Android-gebruikers weten wel beter en dat zien we ook als we kijken naar de like-dislike ratio op YouTube. Toch ziet Apple blijkbaar geen andere uitweg nu goedkopere Android-smartphones steeds krachtiger en beter worden. Waarom zou je bijvoorbeeld twee keer zoveel willen betalen voor een iPhone, als je een prima toestel van OnePlus of Huawei kunt kopen.

Hieronder hebben we een aantal video’s van de Switch to iPhone-campagne geplaatst.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.