Google introduceert Google Drive

Er gingen al tijden gerucht rond dat Google met een eigen opslagdienst zou komen en nu heeft Google het dan ook zelf bevestigd. Drive werkt net als andere opslagdiensten zoals bijvoorbeeld Dropbox, alleen werkt Drive meteen samen met andere producten van Google. Zo is Docs ingebouwd in Drive zodat je overal bij je documenten kunt komen, op welke manier ook.

Drive begint met een gratis opslag van 5GB. Is dat niet genoeg, dan kun je tegen betaling nog meer opslagruimte krijgen. 25GB kost 2,49 dollar per maand, 100GB kost 4,99 dollar per maand en voor 49,99 dollar per maand heb je 1TB tot je beschikking. Op het moment dat je kiest voor een betaald account, krijg je van Google meteen 20GB er gratis bij.

Google Drive kan op pc, Mac, smartphone en tablet gebruikt worden. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een versie voor iOS. Voor Android moeten de toestellen minstens beschikken over Android 2.1 of hoger.

Klik hier om de app te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.