Google Pixel-smartphones Miljoen Keer Verkocht

Google-PixelZeven maanden geleden introduceerde Google de nieuwe Pixel-serie. Google geeft zelf geen verkoopcijfers vrij, maar uit de gegevens van de Google Play Store kunnen we opmaken dat de high-end smartphones in ieder geval 1 miljoen keer zijn verkocht.

Het lijkt er op dat de Pixel-serie van Google een mijlpaal heeft bereikt. Google geeft zelf geen cijfers vrij over de Pixel en Pixel XL, maar het is zeer waarschijnlijk dat de fabrikant 1 miljoen toestellen heeft verscheept. Dit kunnen we opmaken uit het aantal installaties van de Pixel Launcher in de Play Store, die alleen beschikbaar is voor de Pixel-smartphones van Google. Volgens Ars Technica is het aantal geschatte installaties onlangs namelijk gestegen van 50.000-100.000 naar 1.000.000-5.000.000.

Ook al vallen deze cijfers in het niets in vergelijking met bijvoorbeeld de Galaxy S-toestellen van Samsung of de iPhones van Apple, een miljoen verkochte toestellen is niet slecht. Over een aantal maanden verwachten we de introductie van de opvolgers van de Pixel en Pixel XL.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.