Google Schrapt Pixel XL 2

Google-Pixel-XLVolgens eerdere geruchten werkte Google aan drie opvolgers van de huidige Pixel en Pixel XL. Eén van deze toestel zou een extra groot scherm krijgen, maar dit toestel is volgens de laatste geruchten nu geschrapt.

Volgens een bron van Android Police heeft Google besloten om één van de drie Pixel-toestellen te schrappen. Het zou gaan om de Pixel XL 2, die we in de geruchtenkring kennen onder de codenaam “Muskie”. Eén van de Pixel toestellen die we later dit jaar te zien krijgen is de directe opvolger van de 5-inch Pixel. De opvolger van de Pixel XL beschikt waarschijnlijk over een 5,7 of 5,8-inch scherm beschikt. De huidige Pixel XL heeft een 5,5-inch scherm.

Google zou de trend willen volgen van grotere schermen, maar dit hoeft niet te betekenen dat de afmetingen van de smartphones ook groter zullen worden. Dit jaar zijn namelijk verschillende smartphones aangekondigd die een zeer groot scherm hebben, maar dankzij de dunne randen rondom het scherm niet groter zijn dan smartphones met een kleiner scherm. Het is dus goed mogelijk dat de opvolger van de Pixel XL net zo groot zal worden als de huidige Pixel XL.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.