HTC U11 Verkoopt Beter Dan Zijn Voorgangers

HTC-U-11
HTC CEO Chang Chia-lin heeft aan Focus Taiwan aangegeven dat de HTC U11, het vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant, beter verkoopt dan zijn voorgangers.

De HTC U11 die HTC op 16 mei introduceerde, verkoopt beter dan de HTC 10 en de HTC One M9. Chia-lin heeft de verkopen van de drie vlaggenschepen over eenzelfde periode met elkaar vergeleken. Hij heeft geen exacte cijfers gedeeld, maar hij heeft wel aangegeven dat de goede recensies hebben bijgedragen aan de positieve verkoopcijfers.

De HTC U11 zou zo goed verkopen dat HTC momenteel moeite heeft om te voldoen aan de vraag naar de smartphone. In juli moeten er echter weer voldoende exemplaren op voorraad zijn. HTC kan een succesvol toestel goed gebruiken, aangezien de fabrikant het de laatste jaren zwaar heeft op de smartphonemarkt.

Specificaties HTC U11
De HTC U11 beschikt over een waterdichte behuizing (IP67), een 5,5-inch scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels en een beeldverhouding van 16:9, een Qualcomm Snapdragon 835-chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een 3000 mAh accu, een vingerafdrukscanner en een USB C-poort. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 749 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. John schreef:

    Mooie specs voor die prijs!

  2. Yves Cerrens schreef:

    … en via HTC Club heb ik het toesel zelfs met 10% korting op de kop mogen tikken 😉 !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.