“Foto’s En Specificaties Samsung Galaxy J7 (2017) Gelekt”

Samsung Galaxy J7 2017 renderOp het internet zijn foto’s en specificaties van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy J7 (2017) opgedoken. De foto’s van de budget smartphone zijn gelekt via een hoesjesmaker.

Om te kunnen concurreren met de steeds sterkere Chinese concurrentie op de low-end en mid-range smartphonemarkt, zal Samsung sterkte moeten inzetten op de mid-range Galaxy A-serie en de low-end Galaxy J-serie.

Met de Galaxy A-serie weet Samsung zich al te onderscheiden van de mid-range toestellen van de concurrentie. De Galaxy A-toestellen hebben namelijk een betere camera en krijgen dit jaar vrijwel allemaal een waterdichte behuizing.

Nu is het de vraag wat Samsung dit jaar gaat doen met de Galaxy J-serie, want ook de low-end markt is steeds meer in handen van Chinese concurrenten zoals Vivo, Oppo en Xiaomi. Er zijn nu echter foto’s gelekt waardoor we nu in ieder geval weten hoe de smartphone er uit komt te zien. Ook zijn er de afgelopen week specificaties opgedoken.

We zien dat de Galaxy J7 (2017) een premium ontwerp krijgt die is te vergelijken met die van de duurdere Samsung-toestellen. Ook is er een 3.5mm headphone jack aanwezig evenals twee microfoontjes voor noise-cancellation.

Uit een benchmarkttest blijkt dat de smartphone waarschijnlijk beschikt over een 5,5-inch display met een 1080p-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 625-processor, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de voorkant, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 3000mAh verwijderbare accu. De Galaxy J7 (2017) draait op Android 7.0.

Wanneer Samsung de Galaxy J7 (2017) zal aankondigen is nog onbekend.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.