OnePlus “Verkeerde Configuratie Veroorzaakt 4G-problemen Vodafone”

OnePlus 5OnePlus heeft laten weten dat het bedrijf momenteel werkt aan een oplossing voor de 4G-problemen van de OnePlus 5 op het Vodafone-netwerk. Het probleem lijkt ergens in een verkeerd geconfigureerd instellingenprofiel van het toestel te zitten.

Eerder schreven wij dat OnePlus 5-eigenaren op het Vodafone-netwerk alleen met 3G kunnen verbinden. Verbinden met 4G lukt niet, terwijl de smartphone wel is voorzien van 4G-ondersteuning. Ook kunnen klanten van T-Mobile, KPN en Tele2 wel gewoon gebruik maken van het 4G-netwerk. OnePlus is op de hoogte van het probleem en heeft nu laten weten dat het probleem te maken heeft met een verkeerd geconfigureerd instellingenprofiel op de OnePlus 5.

OnePlus werkt momenteel aan het probleem, maar de Chinese fabrikant heeft nog niet aangeven wanneer het denkt dat er een oplossing is.

OnePlus introduceerde de OnePlus 5 op 21 juni en de smartphone is verkrijgbaar voor €499 of €559 euro. De OnePlus 5 beschikt over een 5,5-inch HD-AMOLED scherm, een 2,45Ghz Snapdragon 835-processor, een 3300mAh accu, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een dual-camera aan de achterkant en een 7.25mm dunne behuizing.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.