Samsung Presenteert 13 Megapixel Dual-camera

Samsung-Galaxy-Note-8Samsung heeft een dual-camera opstellen gepresenteerd, die volgens sommige tech-sites aanwezig zal zijn in de Galaxy Note 8. De dual-camera bestaat uit twee 13 megapixel sensoren, waarvan één in zwart-wit foto’s maakt.

Verschillende internationale media geven aan dat Samsung de dubbele camera, die we in de onderstaande afbeelding zien, zal gebruiken voor de Galaxy Note 8. De Isocell dual-camera is voorzien van een reguliere Bayer-sensor en een zwart-witsensor. Beide sensoren hebben pixels van 1,12μm en zijn voorzien van een f/2.0-lens.

samsung isocell dual camera

Op de onderstaande foto zien we een aantal toestellen die worden voorzien van Samsung’s Isocell camera. Eén van deze toestellen is de Vivo X9. Het lijkt er dus op dat Samsung zijn dual-camera’s ook beschikbaar zal maken voor toestellen van andere fabrikanten.

samsung isocell vivo x9

De Galaxy Note 8 krijgt ook een dual-camera, maar de kans is klein dat de bovengenoemde camera zal worden gebruikt. Volgens eerdere geruchten beschikt de Galaxy Note 8 namelijk over een dual-camera met drie keer optische zoom. De werking van deze camera zou te vergelijken zijn met die van de iPhone 7 Plus of de OnePlus 5.

Ook heeft de Galaxy S8 een sensor met pixels van 1,4μm en een diafragma van f/1.7. De kans is klein dat de Galaxy Note 8 mindere specificaties krijgt.

Samsung zal de Galaxy Note 8 in augustus of september officieel presenteren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.