Vodafone Past Red-bundels Aan Met Meer Data

Vodafone LogoVodafone heeft enkele wijzigingen aangebracht aan de Red-bundels van de provider. Zo hebben een aantal bundels voortaan onder andere meer data. Ook heeft Vodafone besloten om de Smart en Black-bundels te schrappen.

Vodafone heeft ervoor gekozen om de abonnementsstructuur te vernieuwen, omdat er vraag is naar meer mobiele data. Als onderdeel van deze vernieuwing gelden vanaf 10 juli nieuwe regels. Momenteel biedt Vodafone bundels aan onder de namen Scherp, Start, Smart, Red en Black. Vodafone schrapt Smart en Black.

Vanaf 10 juli gelden de volgende wijzigingen voor de Red-bundels. Red Essential (36 euro) gaat van 1,5GB naar 3GB, Red (40 euro) van 5GB naar 10GB en Red Super (46 euro) bevat 20GB aan data. Alle klanten krijgen de eerste drie maanden onbeperkte data. Ook krijgen klanten met een Red-bundel onbeperkt bellen en sms-en en 100 gratis belminuten vanuit Nederland naar nummers in de EU.

Aan de Start-abonnementen is een nieuwe optie toegevoegd, namelijk Start XL. Met Start XL krijg je 2GB data, 150 belminuten en onbeperkt sms voor 26 euro. Een Start-abonnement zonder data kost 16 euro, maar het is mogelijk om data bij te kopen. Zo krijg je voor in totaal 21 euro 1GB data.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.