Bluboo S1: Nieuwe Krachtige Phablet Met Zeer Dunne Bezels Tijdelijk Slechts €186

Bluboo-S1We schrijven regelmatig over toestellen van fabrikanten die in Europa minder bekend zijn dan bijvoorbeeld Samsung en Apple. Smartphones van kleinere fabrikanten zijn namelijk vaak een stuk goedkoper terwijl het uitstekende toestellen zijn die gewoon kunnen concurreren met de toestellen van de grote jongens.

Vandaag kijken we naar een nieuwe smartphone die op deze website tijdelijk verkrijgbaar is voor slechts €186. Ondanks deze lage prijs beschikt de zogeheten Bluboo S1 over een 5,5-inch Full HD-scherm met opvallend dunne bezels en krachtige specificaties. Zo is de smartphone uitgerust met een 2,5GHz octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterkant, een vingerafdrukscanner aan de voorkant, een 3500mAh accu, dual-SIM ondersteuning en een USB-C aansluiting. Ook draait de Bluboo S1 al op Android 7.0 (Nougat).

Voor slechts €186 krijg je met de Bluboo S1 een toestel met specificaties die bij de bekendere merken makkelijk een prijskaartje van meer dan €500 mee zou krijgen. Ben je opzoek naar een krachtige smartphone met een mooi design, maar wil je niet zoveel geld uitgeven, dan is de Bluboo S1 zeker een aanrader. Je kunt de smartphone HIER kopen.

Ben je opzoek naar andere goedkope alternatieven, dan raden wij aan om eens een kijkje te nemen op de Xiaomi promotie pagina. Hier worden krachtige smartphones aangeboden van de bekende fabrikant Xiaomi.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.