Render Samsung Galaxy S6 Edge Plus Gelekt

Samsung Galaxy S6 Edge PlusVolgens verschillende bronnen is er een render opgedoken van de Plus-variant van de Samsung Galaxy S6 Edge. Deze phablet krijgt volgens de geruchten een 5,5 of 5,7 inch display en zal later dit jaar worden aangekondigd.

Via de Franse website NoWhereElse is een render gelekt van een donkergroen toestel dat een exacte kopie lijkt te zijn van de huidige Galaxy S6 Edge. Volgens de bron gaat het echter om een phablet met de naam Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Volgens de site meet de smartphone 154.45 bij 75.80 bij 6.85 millimeter en beschikt de phablet over een display dat minimaal 5,5-inch groot is. Volgens de doorgaans goedingelichte site SamMobile krijgt de phablet een 5,7-inch display.

De Galaxy S6 Edge Plus zal verder worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 808-processor, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Het is niet duidelijk wanneer Samsung de nieuwe phablet zal aankondigen, maar volgens verschillende bronnen zal de introductie niet al te lang meer op zich laten wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.