Essential Phone Zal Binnen Enkele Weken Worden Geleverd

Essential-PhoneAndroid-oprichter Andy Rubin heeft in een email naar klanten aangegeven dat de Essential Phone binnen enkele weken zal worden geleverd.

In de email schrijft Rubin dat klanten die een bestelling hebben geplaatst “misschien ongeduldig worden”, maar dat zij er “zeker van kunnen zijn dat ze hun apparaat binnen enkele weken in handen hebben”.

De high-end Essential Phone is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar komt volgens de geruchten later ook naar Europa. De smartphone valt op door het scherm dat rondom de selfie-camera is gemonteerd. Ook zijn de randen rondom het scherm extreem dun en is het mogelijk om de smartphone uit te breiden met modules, zoals bijvoorbeeld een 360-graden camera.

Essential-Phone

De Essential Phone beschikt intern over een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een USB-C aansluiting. In Amerika is de smartphone verkrijgbaar voor 699 dollar.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.